luni, 3 decembrie 2007

Pentru voi


In seara asta am ajuns acasa de la Baile Felix. Drumul a fost lung si obositor pentru mine, chiar daca l-am facut din 2 bucati. Am asteptat cu nerabdare sa ajung si sa-i vad pe ai mei, dar si sa ma mai uit peste cele postate de voi pe blog. Ma bucur foarte mult cand va citesc mesajele – simt ca imi sunteti alaturi si asta inseamna mult pentru mine.
Am reusit sa-mi inving partial teama si sa trec peste emotiile puternice pentru ca familia, prietenii si colegii au fost langa mine inca de la momentul accidentului. Se spune de obicei ca prietenii sunt numai la bine... – s-a dovedit insa ca sunt un om norocos – o data pentru ca am scapat cu viata din accident si a doua oara pentru ca ei mi-au ramas alaturi si la greu. Acum, ma bucur sa descopar si alti prieteni printre oameni pe care nu-i cunosc, dar care ma inteleg si imi transmit din bucuria de a trai si dorinta de a reusi sa trec peste ce mi se intampla acum.
Multumesc tuturor pentru ca imi daruiti clipe de bucurie si incredere cand va citesc mesajele, dandu-mi speranta ca voi invinge si voi reusi sa merg din nou.
Am fost intotdeauna o persoana vesela, glumeam tot timpul, poate ca unora li se parea ca sunt un tip prea fericit... Este modul meu de a-mi pastra echilibrul si de a-mi spori increderea – sa faci haz de necaz - e stiut de cand lumea... In primele saptamani mi-a fost greu sa zambesc, dar acum, chiar daca gluma e uneori amara, ma “distrez” din cand in cand pe seama situatiei mele.
Sper insa ca cu ajutorul lui Dumnezeu si al vostru celor care-mi sunteti alaturi sa ajung sa glumesc din nou – mai mult pe seama altora decat pe seama mea! Si atunci sa va tineti...
Si sper din toata inima sa ne cunoastem, sa putem sta de vorba si sa organizam o “big party” cand greutatile se vor fi incheiat.
Cand viata ne incearca, descoperim ca ni se ofera si altceva – intrezarim si alte orizonturi, incepem sa ne cunoastem si in alt fel. Multumesc pentru toate urarile de sanatate, pentru incredere, pentru speranta ca va veni si ziua in care voi reusi sa fiu eu din nou... incerc sa ma gandesc ca toate acestea sunt o experienta din care am invatat cate ceva si eu si altii.
Daca si eu la randul meu va pot ajuta cu ceva nu ezitati sa-mi spuneti – voi fi bucuros sa o fac cu ce imi sta in putere.
Pentru in seara asta cam atat – am cam obosit si trebuie sa dorm – programul de noapte prelungit consta acum in trezitul din 2 in 2 ore pentru a fi intors de pe-o parte pe alta... Not so romantic ... Si de maine, inapoi la spital :D
Noapte linistita...

74 de comentarii:

Anonim spunea...

Sa te faci bine si nu'ti pierde niciodata zambetul :)
you know,we all have a guardian angel :P
:*:*

Anonim spunea...

fi tare si nu-ti pierde speranta,iti urez toata sanatatea si binele din lume!!!

Anonim spunea...

multea CREDINTA...NADEJDE..SI.DRAGOSTE..te vei vindeca....crede si nu cerceta..D-zeu sa-ti ajute..

MonkeyToys spunea...

Salut, descopar citindu-ti postarile partea sensibila din tine. Eu te stiu de bascalios si fain. Insa inteleg pe deplin perioada prin care treci. M-a impresionat rapiditatea cu care Cristina a pus la punct toata aceasta pagina si ma bucur ca am putut sa va fiu de folos si in aceeasi idee am demarat si eu un proiect (doar o parte din el) in care am gasit si pentru tine un spatiu. Numai bine. Klaudiu .http://trageapa.blogspot.com/

Mihaitza spunea...

@clau domne deci aveai o parere preconceputa despre mine, lasa ca uite acum ti-o schimb:))multumesc pt ajutor oricum si pt cozonacii unguresti:)))

Anonim spunea...

Ma bucur ca te-ai intors si sper ca a decurs bine recuperarea.De abia astept sa trec pe la tine.In seara asta voi face tot posibilul sa ajung.

D3vIL spunea...

Nu-ti pierde increderea in tine si in oamenii care te inconjoara!....viata e frumoasa, sigur lucrurile se vor rezolva.Iti doresc multa sanatate, inasanatosire grabnica!.....nu in ultimul rand SARBATORI FERICITE!

Anonim spunea...

mi-a placut mult jocul propus de Tudor chirila pe blogul lui "21 DE CUVINTE......."
hai sa-l jucam impreuna
astept cuvintele tale
mai jos sunt cuvintele ce-mi trec acum prin cap, dupa ce am citit povestea ta:

speranta, imbratisare, lacrimi, dragoste, zambet, alb, maini, prieteni, soarta, ghinion, putere, tarie, nedreptate, plutire, izolare, tristete, vis, tacere, Cristina, doctori, recuperare

Anonim spunea...

Buna Mihai,
Desi am aflat de la Felicia de accidentul tau nu am putut pana acum sa te sun sau sa te abordez altcumva pentru ca ma coplesise toata povestea asta prin care esti nevoit sa treci. Aseara te-am vazut la stirile de pe Prima TV si am inteles ca esti deschis sa-ti iei destinul in propriile maini si sa accepti ajutorul celor ce pot si vor sa ti-l dea. Ma numar printre acestia nu doar pentru ca am fost colegi si pentru ca mi-ai lasat o impresie buna, ci pentru ca de atunci, din vremea cand ne-am cunoscut si am lucrat impreuna (la CBT) am ,,crescut" si eu mai mare si am inteles ce greu e sa traiesti si ce nobil este sa imparti asta cu ceilalti. Sunt multe vorbe de spus si pentru ca nu ne-am vazut si auzit de mult si pentru ca in acest timp tu ai avut acest teribil ghinion. Dar inainte de toate vreau sa-ti spun ca ma bucur in primul rand ca ai scapat cu viata, si apoi ca ti-ai pastrat optimismul si firea ta vesela si sugubeata atat cat se poate in situatia data. Dar nu vreau sa te intristez aducand mereu vorba despre ,,starea" ta. Cred sincer ca vei reusi sa treci de toate obstacolele iti trebuie asa cum spuneau si ceilalti care au mai scris pe aici multa credinta, rabdare si incredere in cei ce iti sunt alaturi.
As vrea daca nu te deranjez sa te vizitez la spital ca sa mai vorbim si sa ne si vedem. Nu stiu daca ti-a zis Felicia dar de o luna de zile (mai exact de la 1 nov.) lucrez la CBT. Timpul imi permite foarte putine, pentru ca in afara de serviciu am si noi responsabilitati familiare (am o fetita de 1 an), dar chiar si asa as vrea sa trec in week-end sa te vad si cu siguranta si sora-mea, Alina o sa vrea. Scrie-mi pe mail daca esti de acord si desigur daca nu te deranjeaza sa te vizitam. Pentru mine e ok oricum, putem vb si pe mess sau la telefon.
Trebuie sa inchei acum. Vreau sa stii ca ma gandesc la tine si ma rog pentru tine.
Toate cele bune si ne mai ,,auzim".
Pupici

Anonim spunea...

multa sanatate si nu-ti pierde speranta.cunosc foarte bine situatia ta,am avut si eu cateva accidente cu motorul si stiu cum e sa circuli in romania.te inteleg suta la suta ,doar ca eu am fost ceva mai norocos si miam revenit repede.asa sa-ti ajute D-zeu

Anonim spunea...

sa te faci bine MIhai fiecare dintre noi iti suntem alaturi si iti dorim multa sanatate si fericire!!!

Anonim spunea...

Nu iti pierde speranta ! esti tinar ai viata inainte o sa treci peste toate !

Dumnezeu sa te ajute!

Anonim spunea...

Fi tare ai sa treci peste asta. Exista Dumnezeu si El vede si ajuta. Ai incredere in tine si in El. Si nu uita ca orice ar fi familia si prietenii sunt si vor fi mereu langa tine. Ai grija de tine!! Multa sanatate si zambeste totul trece mai usor cu un zambet .

ancusa spunea...

o sa TE faci bine. tu singur o s-o faci pentru ca ai toate resursele necesare pentru asta in tine. spre deosebire de multi, tu stii unde sa cauti. esti mai aproape decat crezi. sa ai o viata fericita ... si o sa ai pentru ca lucrezi la asta in fiecare secunda a vietii tale. te felicit. esti un exemplu pentru mine si sper ca si pentru ceilalti.

Anonim spunea...

sa ai parte de insanatosire gravnica si multa sanatate!!!! Adi Pitsti

maisha spunea...

Buna,
Nu te cunosc, nu ma cunosti sunt doar o simpla motociclista (fara calutz momentan), care se intreaba cati prieteni ar fi avut daca ar fi fost in situatia ta?(probabil ca mai putini decat sper).Vroiam sa-ti spun ca apreciez puterea pe care o ai si ma bucur ca exista prieteni adevarati asa cum ai tu.Iti doresc sanatate, vointa, sansa, prieteni, rabdare, putere, incredere, linistite, credinta, sanasa, dragoste, sa ai aproape pe toti cei dragi, sa fi fericit si Sarbatori Fericite !

Anonim spunea...

DUMNEZEU TE VA AJUTA SI TREBUIE SA CREZI IN CE NU VEZI,SA ITI DEA PUTERE SI FORTA SA DEPASESTI ACEST MOMENTUL SI SU SUNT CONVINSA CA TOTUL VA FI BINE!ITI UREZ SANATATE DIN TOT SUFLETUL SI EU STIU CA VA FI BINE!

Anonim spunea...

Te admir pentru puterea de a merge mai departe. Iti doresc din tot sufletul sa reusesti sa-ti aduni banii de care ai atata nevoi. Esti fericit ca ai langa tine oameni care te iubesc si care te sprijina moral si financiar. Eu am aflat despre blogul tau de la radio 21, abia asteptam sa ajung la serviciu sa-l deschid... m-a impresionat, ba chiar m-a facut sa plang. Si eu am doi copii si ma gandesc ca oricand ni se poate intampla orice... SA TE FACI BINE!

dbk spunea...

Iti doresc sa fii cat mai puternic in aceasta lupta si sa te faci bine cat mai repede. Te ajut cu un link de pe blog-ul meu: http://multiplu.blogspot.com

Anonim spunea...

Salut Mihai

Important e sa ai incredere in tine si credinta in Dumnezeu. Numai asa o sa reusesti. Bunicul meu a avut un accident pe bicicleta si a fost operat la Bagtazar acum 4 ani. Cand toti il credeau mort a avut taria sa lupte si sa invinga boala. A inceput ca un copil...cu un cadru, cu o carja si acum merge din nou pe bicicleta. A sfidat rautatea oamenilor care nu-i dadeau sanse de scapare. El are 70 de ani si a reusit, tu ce crezi ??? Sunt alaturi de tine. Frumos din partea echipei Radio 21 sa faca auzita lupa ta. Bafta !

Anonim spunea...

Buna Mihai,
Mergand cu masina catre servici, ascultam Radio 21 si am auzit "povestea" ta inspaimantatoare. Mi-am adus aminte instantaneu de "suferinta" prin care am trecut si eu, departe de casa, in alta tara. Ca si tine, am avut acum 3 ani un accident de motor si am stat internat in spital 6 luni de zile. Multumesc lui Dumnezeu, acum sunt in Romania, complet refacut, doar cu unele resimtiri odata la ceva timp. O neatentie si o lipsa de respect, decenta sau cum vrei tu sa-i spui, un sofer de microbuz a intors in intersectie si a intrat in mine, asta dupa ce am incercat sa-l evit si am intrat pe contra-sesn. Soferul era baut. Ceea ce imi amintesc e ca am "lovit" carosabilul cu spatele si apoi cu capul, dupa care "s-a stins lumina". M-am trezit a doua zi, intins pe un pat de spital, speriat, pierdut in spatiu si fara posibilitatea de a ma misca. Diagnosticul medicilor: ruptura de ligamente si muschi membru inferior drept, fractura membru inferior stang, fractura membru superior stang, fractura cranio-cerebrala superioara, leziune in zona gatului si leziune puternica pe cloana vertebrala. Timp de trei saptamani nu am miscat decat ochii din cap si foarte putin gura, prin care ceream apa sau comunicam cu cei din jur. In tot acest timp ma uitam intr-o oglinda postata deasupra patului pentru a-mi vedea corpul, sa stiu ca e acolo si e intreg. Doctorii nu-mi dadeau nici o sansa de a mai merge vreodata. Chiar imi spuneau ca sunt un mare norocos ca sunt acolo si asta datorita costumului de protectie pe care il purtam.
Imi pare nespus de rau daca am renascut in tine amintiri, dar am vrut sa fac o vedere a starii in care eram. Chiar daca eram intr-o tara straina, sunt roman si asa voi ramane, iar credinta in Dumnezeu m-a facut sa trec peste toate astea. Sper ca aceasta credinta in Dumnezeu sa renasca in mai multe persoane si impreuna sa putem face ceva pentru tine. Stiu ce inseamna sa treci prin asa ceva si stiu cum e sa privesti lumea din jur, dar nu cu ochii pe care o priveai odata.
Nu te cunosc, dar auzind "suferinta" ta, ti-am devenit "prieten" si iti sunt alaturi sufleteste si ma rog pentru tine si pentru vindecarea ta rapida.
Fie ca Dumnezeu sa-si indrepte privirea catre tine, sa-ti faca suferinta cat mai usoara si insanatosirea cat mai grabnica.
Impreuna cu familia si prietenii, iti sunt alaturi si ma rog pentru tine. Doamne Ajuta!
Sarbatori Fericite si fie ca Mos Nicolae si Mos Craciun sa-ti aduca in dar Sanatatea!

Anonim spunea...

Stiu ca nu ti-am mai scris pana acum, mai ales fiindca nu te-am vazut decat de cateva ori in cercul de prieteni a lui fratemiu si nu am fost vreodata prea apropiati. Insa mai vorbeam din cand in cand cu Cristina, de cand s-a intamplat accidentul, pentru a afla cum te mai simti si daca pot sa ajut cumva.
Insa dupa ce am citit, chiar de mai multe ori blog-ul, am simtit nevoia sa-ti spun ca ma bucur enorm ca ai reusit sa gasesti forta de a continua, si ca suntem aici, chiar si cunostintele mai incepartate si incercam cum putem sa va ajutam sa ajungeti la tratament, pentru a ne intalnii sub circumstante mai bune.
Si mai vroiam sa-ti spun ca dai forta si speranta si altora in situatii poate mai bune, poate mai rele prin experienta ta si iti multumesc si din partea celor care nu au putut sa scrie aici.
Toate cele bune! Alexandra

Anonim spunea...

take care si sa te faci bn...si nu uita sparanta moare ultima...:*:*:*

Anonim spunea...

buna!in primul rand vreau sa iti spun ca te admir extrem de mult pt curajul,ambitia si increderea in tine de care ai dat dovada de la accident.eu nu cred ca rezistam..dar tu ai fost tare iar pt asta te apreciez enorm!si Doamne Doamne nu te`a parasit...cel mai important lucru este ca tre sa te faci bine si sa ai incredere in continuare in tine si in Dumnezeu!o sa reusesti pt k meriti asta,esti un baiat deosebit!sa dea Dumnezeu sa te faci bine si sa poti sa zambesti cu toata inima....Iti doresc din suflet numai bine,sanatate si noroc,mult noroc!Sarbatori fericite alaturi de cei dragi si BAFTA! :*:*:*

Mihaitza spunea...

@dana fuica multumesc de incurajari, esti binevenita oricand la spital, asta in masura in care iti place sa vii aici:)))

Mihaitza spunea...

@maisha si eu credeam la fel ca nu o sa rezist la asa ceva in primele zile de la accident, dar se pare ca organismul uman e mai tare decat credeam si asta nu poate decat sa ma bucure, nu ai de unde stii ce prieteni sunt aproape si care nu sunt, oricum nu iti doresc sa afli in felul cum am aflat eu:)))

Mihaitza spunea...

@alexa multumesc alexandra de incurajari, lasa ca ne intalnim noi mai des daca vrei ca tot trebe sa invat salsa nu:))

Mihaitza spunea...

@ceilalti va multumesc pt incurajari si pt curajul de a povesti si evenimentele voastre tragice, imi pare rau pt cei care au trecut prin asa ceva, asta ma mira si pe mine cateodata ....la cata suferinta poate fi supus corpul uman si totusi sa supravietuiasca ....uimitor mecanism

Anonim spunea...

Salut Mihai,
Am auzit povestea ta de dim la Radio 21 si m-a impresionat. Am trecut prin ceva experiente care m-au intarit super mult si m-au maturizat mult prea devreme, stiu ce inseamna sa tresari noaptea din somn cand auzi un zgomot stiid ca iar se chinuie sa mearga la baie sau sa treci sa vezi daca respira. Stiu prin ce treci si sunt alaturi de tine. Vreau sa stiu cu ce te putem ajuta,noi oamenii din jurul tau, pentru ca pe langa mesaje sunt sigura ca mai ai nevoie si de bani sau orice, vreau sa ne mobilizam si sa te ajutam nu doar sa vb si atat.Astept un raspuns

Anonim spunea...

AM O PROPUNERE CARE TE POATE AJUTA PENTRU O PERIOADA BUNA DE TIMP, CREDE-MA TE AJUTA, PANA MAI REZOLVI DIN PROBLEMELE IN CARE AI INTRAT FARA VOIA TA..INCEARCA LINEAGE UN JOC ONLINE CU MILIOANE DE PLAYERI, TE AJUTA SA FII PUTIN MAI MOBIL...IL POTI DESCARCA DE AICI:http://www.gamershell.com/download_18458.shtml http://www.fileplanet.com/176081/170000/fileinfo/Lineage-II-Interlude-Clientl http://downloads2.computergames.ro/hdd/mmog/lineage2_interlude_client.rar
(cu mozilla firefox) http://games.internode.on.net/filelist.php?filedetails=7053
vezi si tu dupa care tragi mai bine SA DESCARCI, APOI FACI UN CONT SAU POTI VB CU MINE SI SE ARANJEAZA. SA-TI RECOMAND UN SERVER BUN: DEXTER(LINEAGE DEXTER ROMANIA). MESSUL MEU ESTE: LCNILIE. NUMARUL MEU DE TELEFON ESTE 0729180326( EU NU AM CREDIT SA TE SUN MEREU DAR POATE VB ODATA.DACA NU MACAR PE MESS SA TE INDRUM CE SI CUM. TE VA AJUTA SA STII!! AAA SI POTI VEDEA FILMULETE CU LINEAGE II PE METACAFE SCRII LA SEARCH LINEAGE SI LE VEZI PE TOATE..UN PRIETEN.

blasphemous spunea...

Mihai, toate resursele care imi sunt la dispozitie merg catre tine! Ai noroc s-o ai pe Cristina alaturi! sa speram ca vei fi un barbat norocos pana la capat!

Anonim spunea...

gogule,

fa-te bine repede,
si pazea ca duminica vin sa vad cum te faci bine repede asa ca fara droguri, femeile si alcoolu lasa-le ca vreau si eu din ele...

vin triumfator cu cd-urile de la kotor 2 stralucind in mana, ridicandu-le spre soare(sper sa nu le scap) :D

sunrise spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Anonim spunea...

Nu ne cunoastem. Nici prin cap nu ti-ar putea trece cine sunt, dar am citit acum 2 minute toata chestia ce ai spus-o tu acolo. Si am mai citit aici la comment-uri ca esti nu erai un baiat super fain si glumet si vorbaret si de toate. Esti un om extraordinar. Tot ce te rog, da chair tot ce te-as ruga e sa te rogi, cat poti tu de mult. Chiar daca ai facut greseli la viata ta, ca orice om sanatos la cap de pe pamantu asta, Dumnezeu te ajuta. Da sigur si precis te ajuta. Deci io bag mana in foc si iti pun pariu pe ce vrei tu ca tu ai sa reusesti si o sa te faci bine, si revenind la inceput, atunci chiar o sa stii frate cine sunt. Sa stii ca io vorbesc la tine ca de la preten la preten da? Chiar daca nu te-am vazut in viata mea si nici nu stiu cui ii scriu randurile astea acu. Deci dupa ce te faci banii, daca cumva nu ne cunoastem, ai sa vezi tu de la mine! :))) wey ai mare grija de tine si ia aminte ce ti-am zis. :*:*:*

Anonim spunea...

MA CHEAMA MIKY.........simplu.....



Sincera sa fiu azi dimineata am aflat despre tine si povestea tragica ce te-a lovi....si la propriu si la figurat.In speranta ca poate povestea noastra de viata adica a mea si a surorii mele.....iti va ridica putin moralul,Voi face pe cat posibil sa fiu cat se poate de scurta.
In urma cu aproximativ 5 ani...in luna lui martie, am pierdut cel mai drag om de pepamant....MAMA....viata i-a fost curmata de un cancer...care a chinuito timp de 3 ani,si credema Mihai ca a luptat din rasputeri.
In urma am ramas eu si cu sora mea....eu atunci aveam doar 20 de ani iara sora mea...numai 25,Mihai era cumplit stateam cu chirie....era groaznic....dar sora mea muncea eu am fost nevoita sa renunt la facultate ca sa ne putem intretine....timpul a trecut greu...si cu destule urme....pt ca slujba pe care am avut-o ma solicita foarte mult...lucram numai de noapte sora era plecat de dimineata pana seara....nu avea cine sa ma ajute ca sa pot continua si eu facultatea.....dar intr-un final am impacat ideea de scoala cu un FR.
Acum un an...sora mea sa cununat civil cu omul care a ajutat-o foarte mult sa treaca peste toate necazurile care a facut-o sa inteleaga ca viata trebuioe sa mearga,chiar si fara mama.Promitand ca ii va fii mereu alaturi.......dar....nu a fost asa...el a parasit-o.CIUDAT.
Anul acesta in data de 30august/1septembrie.....la ora 4 dimineata...primesc un telefon...care imi intreba numele...iti inchipui ca la ora aceea ....aveam un somn profund....iar in vria aceeavocea de la telefon..imi spunea ceva de sora mea...care avusese...un accident.....simteam MIHAI cum pamantul ma inghite........ERA UNICA FIINTA CARE MAI IMI RAMASESE.....
Accidentul din cate intelesesem se intamplade la SAFARSIN Arad zis si drumul mortii......in secunda 2 am sarit cu prietenul in masina si am pornit intr-acolo,eu nu stiam nimic de sora mea ca e vie ca e......dar am incercat sa sun pe telef. ei si mi-a rasp asist.de pe ambulanta spunandu-mi ca incearca sa o tina treaza,ma agatam de cuvantul acela TREAZA ca de dumnezeu....treaza putea sa insemne vie sau.....
Pana sa ajung la destinatie adica din Bucuresti la Arad, aflasem de la unul din colegii mei de zona care ajunsese la spitalul judet.arad.....ca,CIPRIAN cumnatul meu este mort.....cumplit moment,si ca sora mea ....este relativ bine si sa stau linistita....Credeam ca ma minte ca sa nu fac vre-un soc..
Am ajuns acolo....am urcat sus,fiid pusa in tema dinainte ca sora mea nu stie ca sotul ei nu mai este,am vazut-o TRAIA a deschis ochisorii ......traia................bucurie mai mare nu am putut simti,poate asa simte o mama cand isi vede nou nascutul cand scoate primul tipat...SINCER.Am inteles de la doctori ca avea 9 coaste rupte (mai precis toate)sternul fracturat,ruptura de humerus....cu deplasare si fractura de coloana cu fisura.De la arad ma asteptam sa venim la bucuresti....dar nu...am ajuns la timisoara....pt operatii pt...alte nebuni...
Dupa o luna de chin acolo la timisoara unde a faut 3 pneumomotorax....ne-au dat drumul........intre timp a aflat ca ciprian nu mai este ....ea nu sa ridicat din pat timp de 3 saptamani ....iar dupa ce a aflat........nici vorba sa vrea....cu rugaminti si terapii,de psiholog si de catre mine....am reusit sa o punem pe picioare...facea cate 2-3 pasi pe zi.....MINUNE.......iti dai seama
Am ajuns la bucuresti,......eu trebuia sa incep serviciul,iar ea nu avea voie sa se dea jos din pat sub nici o forma nici la toaleta,...imi era si mie greu...ca nu eram acasa dar si ei....,dar uite ca au trecut 3 luni de atunci si sora mea e bine....relativ bine merge.....tine cana in maini...pt ca amandoua mainile i-au fost afectate....rupte,se plimba chiar.DECI e BINEEEEE
IMI pare mie ca si moral incepe sa isi revina desi omul pe care il avea alaturi era un om de exceptie unbarbat foarte sensibil dar si foarte hotarat in acelasi timp UN LUPTATOR,ca sa nu iti mai spun....ca ei pe data de 20.octombrie.2007 aveau nunta religioasa.....rochie cumparata,.....tot pus la punct...DAR VIATA ITI OFERA MULTE NEPREVAZUTE.
DECI si in conmcluzie cred ca aici este vb de soarta....pt ca sorta cred eu ca este scrisa dinainte sa fim noi aici pe pamantul asta mizer plin de oameni care mai decare mai rai.
APROPO' CUMNATUL MEU SE IZBISE DE UN TIR DINTR-O CURBA FARA VIZIBILITATE CU UN TICO....EL CONDUCEA IAR SORA MEA IN DREAPTA SI SOACRA SORAMII IN SPATE.....CEI DOI AU DECEDAT IAR SOARA MEA MINUNE ESTE IN VIATA.
Am scris toate astea in speranta ca iti voi ridica moralul pentru ca sincer trebuie si am inteles ca tu esty plin de VIATA si asta trebuie sa iti dea o motivatie........iti urez TOT BINELE DIN LUME SI MULTA MULTA SANATATE........cine a patit-o stie....

Anonim spunea...

Iti doresc mult curaj in continuare si sa te ajute bunul Dumnezeu si oamenii care au suflet mare. Am citit povestea ta si mi s-a facut rusine de prostiile pentru care plangeam aseara . Uitam asa de des lucrurile cu adevarat importante si le luam 'for granted'...Nu te cunosc dar te admir pentru curajul tau si sunt sigura ca o sa te faci bine .
Realitatea va lua in final forma gandurilor tale si ale celor care iti vor binele .

Bratzuc virtual cu mult drag,
Loricu.

Anonim spunea...

Viata uneori nu e dreapta cu noi..De aceea nu iti pot spune decat sa mergi inainte..Si sa lupti in continuare..Sa ai o zi cat buna..Si fie ca fiecare secunda care trece..Sa fie spre recuperarea ta..:*

Fimolici spunea...

O sa fie bine, ai sa vezi! Si nu, nu spun asta doar ca sa te incurajez sau pentru ca asa e frumos... o spun pentru ca o cred cu tarie, pentru ca esti un invingator. Foarte important: nu esti singur in toate astea, orice ar fi nu trebuie sa te simti singur. Sanatate multa si lupta in continuare, iti sunt alaturi!

Mihaitza spunea...

wow nu aveam idee ca pot sa strang atatea incurajari din partea voastra, sunt impresionat cati oameni se mobilizeaza in cazul meu si cate vorbe de bine primesc, va multumesc

Anonim spunea...

Salut.Iti doresc mult curaj si bafta, nu ne cunoastem , am gasit bannerul tau pe bursaagricola.Am fost si eu motociclist dar prietenul meu cel mai bun a murit intr-un accident si am decis sa renunt.
Mult noroc si sanatate, si voi face si eu o donatie.
Cu stima,
Florin
office@verycreative.eu

Valentin spunea...

salut
ma numesc valentin popescu si lucrez ca reporter la antena 1. am dori sa mediatizam cazul tau. adresa mea de mail este vali.popescu@gmail.com. acolo imi poti trimite numarul de telefon pentru a putea discuta...

Anonim spunea...

salut!

am citit ca esti trader si asta mi-a atras atentia pentru ca si eu sunt la fel. nu pot sa te ajut material insa am pentru tine un dvd cu pdf. numai cu analiza tehnica si analiza fundamentala (vreo 100 de carti una si una), carti care nu cred ca le poti gasi pe net asa usor. iti las adresa mea de mail si daca vrei contacteaza-ma si vorbim prin mail: popescuoctavianandrei@yahoo.com

daca ai putea acumula cunostiintele de acolo cred ca vei putea sa continui activitatea de acasa ca profesional trader.

multa bafta si astept un raspuns de la tine.

Cătălin spunea...

Buna,
Am dat click pe bannerul de pe pagina de la paidmail.ro si te-am descoperit. Iti trimit toate gandurile mele bune pe care le am acum si in plus te invit sa faci rost de filmul "The Secret". Unii cred in ceea ce se explica aici.Poate vei gasi noi surse de energie sa poti fi fericit.
Inca o data iti doresc sa ai multa putere sa treci peste aceasta perioada si tot ceea ce-ti doresti.
Catalin
http://catamari2007.blogspot.com

deea spunea...

am dat si eu intamplator peste povestea ta si sincer m a impresionat.incearca sa gasesti in orice puterea de a merge mai departe. fa ti rost de cartea joni de joni earekson tada e o poveste adevarata si extrem de impresionanta. iti doresc tot binele din lume si sarbatori fericite si cel mai importanat lucru: nu ti pierde speranta cu drag, Andreea

andra spunea...

salut!imi pare f rau pt c ti s a intamplat.dar vr sa ti povestesc ceva:un prieten a descoperit ca are o boala foarte grava si in scurt timp a murit.dar s a intalnit cu noi pana in ultima clipa si nu era zi sa nu ne spuna ca indiferent ce ni s ar intampla sa ne bucuram de tot atata timp cat traim,ca el regreta f multe lucruri p kre nu le a facut si akm nu le mai poate face.cred ca nu o sa l uit niciodata pt ca de cate ori am vreo problema imi amintesc de el si imi spun:TRAIESC SI O SA TREC SI PESTE ASTA.doru(asa se numea)s ar fi bucurat sa fie doar asta problena lui,dar totusi sa traiask.Asa si tu ar trebui sa te bucuri ca esti inca in viata si sunt sigura ca o sa treci cu bine peste asta pentru ca sunt multi oameni care te ajuta.viata merge inainte.mult succes!

Unknown spunea...

Buna mihai.sunt din oradea,si am inteles ca ai facut recuperarea la baile felix,sa stii ca e unul din centrele cele mai bune de recuperare de la noi,am facut si eu practica acolo,am terminat kinetoterapie(din pacate nu lucrez in domeniu,dar nu e tarziu niciodata.te rog mult daca mai vii la recuperare in felix(spit.de recuperare)caut-o pe doamna Bobo(asa e cunoscuta cel mai bine in spital)e cel mai bun medic de recuperare sincer iti zic..in perioada cat am facut practica acolo 4 ani,a pus pe picioare multi oameni,care poate nu aveau atata incredere..te rog mult sa o cauti.eu ma numesc mihaela.si te rog sa nu iti pierzi speranta,citind blogul tau am vazut ca ai multi oameni aproape de tine acum in acest moment greu...AI INCREDERE IN DUMNEZEU SI O SA VEZI CA O SA FIE BINE!!Sarbatori fericite!!!si numai bine.

Iulian alu' Geabică spunea...

Salut Sefu'

Am vorbit cu tine in aceasta perioada (fara sa stiu de situatia "usor neplacuta") si nu mi-ai dat senzatia nicio secunda ca esti altfel... la fel de pus pe glume ca intotdeauna.

Sunt de 3 luni pe extern, dar crede-ma ca o sa fac tot ce imi sta in putere sa te ajut.

Am zis "usor neplacuta" pentru ca sunt CONVINS ca este o incercare temporara pe care o vei trece ca esti OM VALOROS.

sefu' dupa accident tu ai intrat long pe viata si ai luat call-uri pentru viitor.

Aceste call-uri vor fi in bani .. vor avea valoare pentru ca VEI REUSI SA TE FACI BINE.

Eu iti spun doar atat : CREDE CA DUMNEZEU O SA TE AJUTE si o sa vezi cum se schimba viata cand esti atins de puterea nemarginita a lui Dumnezeu.

Am trait acest lucru si mi s-a schimbat viata.

Mihai, o sa fie bine , sunt convins , ceva din adancul sufletului imi spune asta!

Anonim spunea...

Salut Sefu'

Am vorbit cu tine in aceasta perioada (fara sa stiu de situatia "usor neplacuta") si nu mi-ai dat senzatia nicio secunda ca esti altfel... la fel de pus pe glume ca intotdeauna.

Sunt de 3 luni pe extern, dar crede-ma ca o sa fac tot ce imi sta in putere sa te ajut.

Am zis "usor neplacuta" pentru ca sunt CONVINS ca este o incercare temporara pe care o vei trece ca esti OM VALOROS.

sefu' dupa accident tu ai intrat long pe viata si ai luat call-uri pentru viitor.

Aceste call-uri vor fi in bani .. vor avea valoare pentru ca VEI REUSI SA TE FACI BINE.

Eu iti spun doar atat : CREDE CA DUMNEZEU O SA TE AJUTE si o sa vezi cum se schimba viata cand esti atins de puterea nemarginita a lui Dumnezeu.

Am trait acest lucru si mi s-a schimbat viata.

Mihai, o sa fie bine , sunt convins , ceva din adancul sufletului imi spune asta!

Dan Staiculescu spunea...

Ai incercat sa iei legatura cu cei de la Min Sanatatii, ca sa vezi cit dureaza sa te poata ajuta prin intermediul "celebrelor" formulare E...112?
Uite aici un link, astfel de formulare exista pt maimult etipuri de afectiuni.

http://ec.europa.eu/employment_social/social_security_schemes/healthcare/e112/pdf/e112_ro.pdf
sau aici
http://www.365days.ro/articol-1255-formularul-e-112-pentru-tratamente-in-tarile-ue/

Sanatate si curaj!

Anonim spunea...

buna,Mihai...credinta puternica ,dragostea celor din jur...increderea ...te vor ajuta sa fii ce ai fost...
...am avut un accident rutier...fetita mea a fost in coma profunda 30 de zile...nimeni nu i-a dat nici o sansa...eu da!...refuzam sa cred ce mi se spunea...eram surda...dupa 0 luna a deschis ochii...nu vorbea,nu mergea...memoria si-o pierduse complet...era la nivel de 9luni ,un copil de 11 ani...a fost un an greu...stiam in adancul sufletului ca D-zeu nu poate fi atat de crud...cu rabdare...oameni cu suflet,adevarati profesionisti...dupa un an d-zeu m-a rasplatit...am acum o adolescenta de care sunt mandra!!!nu a ramas cu sechele,a fost un miracol...si-a dorit atat de mult sa scape de carutul cu rotile...incat intr-o seara s-a intamplat...pur si simplu...a fost un act de vointa majora din partea ei...sunt bucuroasa si multumesc tuturor fortelor care s-au unit s-o ajute...
fie ca lucrurile sa se intample la fel si pentru tine...te imbratisez cu drag si nu inceta sa crezi chiar si atunci cand ti se spune "doar atat putem face"nu asculta nimic din ce nu concorda cu realitatea ta,cu VISUL tau!!!

Anonim spunea...

buna Mihai
in seara asta am auzit de povestea ta la stiri. nu am cuvinte. toate cate se intampla...
am fost colegi de facultate...de grupa... Dana Grigore :)
eu acum locuiesc in Constanta... de vreo 2 ani si ceva. In septembrie am avut si nunta...de fapt ma gandeam cum e viata asta si ce drumuri avem fiecare...si cum nu stim ce ne asteapta in minutul urmator..
ma bucur sa regasesc in tine buna dispozitie si optimismul lui "screech" cel din facultate :)
cred ca acum totul se petrece la nivel mental la tine si la cum te vad ... eu cred ca-ti va fi bine. credinta si increderea te vor purta pe drumul cel bun.
mi-am notat contul, o sa contribui si eu
iti tin pumnii si ma gandesc la tine... o sa ma rog sa-ti fie bine
si cand se va intampla asta...te astept la o baie in mare si astept sa te aud si pe tine ca faci nunta :)
sa-mi spui pe ce adresa de mail pot sa te mai gasesc. pe mine ma gasesti la daniela.turcu@btrl.ro ... da-mi un mail sa te bag in lista de "vip-uri" :))

claudiu spunea...

Salut Ghita!
Am ramas prost cand am auzit...dupa care...mi-am adus aminte despre cum era la baschet...cum ai venit cu sticla dupa ce ti-ai luat masina...si multe altele!!
Sunt convins ca o sa te faci bine!ESTI TANAR SI AI PUTERE DE RECUPERARE!
P.S. data viitoare cand vin cu Cosa si cu Rares in vizita poate te si gasim la spital:))...asta ca sa nu iti mai mancam cadourile cumparate!:)

claudiu spunea...

Salutare Ghita!
Nu am apucat sa vorbim de atunci...im ipare rau pentru ce s-a intamplat dar traiesc cu speranta ca o sa iti revii si ca o sa putem merge iarasi la baschet(acolo...vis-a-vis de spital).O sa invingi greutatiile pentru ca nu ai incotro!
Insanatosire grabnica!
Claudiu Netejoara

Tilis spunea...

Buna Screech!

Am aflat in seara asta despre ce ti s-a intamplat si am fost socata. Nu-ti pierde speranta! Daca esti optimist vei reusi!
Si eu am vazut moartea cu okii in martie cand era sa mor inainte sa nasc, dupa ce am nascut si totul a fost ok baietelul meu nu a avut mari sanse de supravietuire.
Dar s-a facut bine cu ajutorul lui Dumnezeu si datorita optimismului nostru.
Sanatate multa si imbratisari de la fosta ta colega Catalina Lican (Adamoiu - acum)

Anonim spunea...

Buna Mihai,
Am aflat abia astazi de ceea ce ai patit, de la ciuci, care mi-a dat linkul catre acest blog..Intr-adevar, pot spune ca aproape nu mi-a venit sa cred. Citindu-ti randurile, am descoperit in tine niste calitati si trasaturi pe care, necunoscandu-te atat de bine, nu stiam ca le ai: o persoana sensibila, matura, calda, foarte umana..si lista poate continua.
Trebuie sa iti pastrezi optimismul, pentru ca te vei face bine!
Cu siguranta ai trecut printr-o experienta care iti va schimba tot restul vietii, iar acest blog si cuvintele asternute in el le vor servi si altora drept exemplu legat de ce poate insemna o asemenea experienta in viata unui om. Se vede ca esti o persoana puternica si, personal, nu ma mira ca atatia oameni sunt langa tine! Meriti si ma bucur ca am avut ocazia sa cunosc un om atat de frumos si de deosebit.
Raluca

Mama lu' Masha si Sasha spunea...

Buna Mihai,

familia mea si cu mine suntem alaturi de tine.
o sa pun un link catre blog-ul tau pe un forum de oameni inimosi pe care il frecventez si sper sa se mai adune ceva banuti in plus.
vointa ta este incredibila , cred sincer in faptul ca vei putea merge din nou!

iti dorim numai bine,si sa ramai mereu asa optimist!

Anonim spunea...

salut! iti doresc sa fii optimist, sa nu iti pierzi increderea si sperenta! sunt sigur k pana la urma, totul se va rezolva!! numai bine!!!
andrei p

Anonim spunea...

CREDE SI NU CERCETA!si eu am trecut prin situatii foarte nasoale:( dar uite ca a trecut.Important e sa nu iti pierzi speranta si sa nu te abati de pe "strada".Dumnezeu sa te binecuvanteze.O sa ma rog sa iti fie bine si sa reusesti.Sper ca gandurile mele sa iti fie de folos:)si sa te ajute.

Anonim spunea...

nu cred in dumnezeu, dar cred in SPERANTA..sper ca la primavara sa te vad din nou pe terenul de baschet. Si nu uita ca in general ce nu te omoara te face mai puternic. Capu' sus.

Anonim spunea...

Imi pare rau pentru ce ai patit. Sa speram ca vei strange banii necesari. Imi dau seama ca speranta ta este la pamant. Cu toate astea, nu uita ca Dumnezeu te ajuta... doar cere-i ajutorul! :) Nu ai nimic de pierdut. Ma voi ruga pentru tine! Iti recomand sa citesti urmatorul articol: http://cercetatiscripturile.org/article.php?id=68

Anonim spunea...

offff..am citit din greseala...am atins touch padu'..si cu toate ca am mai auzit de accidente de felul celor prin care ai trecut t....ma doare sufletul...am 26 de ani o fetita superba de aproape 2 ani si o cresc singura si am nascut-o singura din cauza ca al meu sot a murit intr-un accident de masina cand eram insarcinata in 27 de sapt....acum e bine si recitind povestea ta,,am realizat poate inca o data ca se poate si mai rau...vreau sa stii ca-ti sunt alaturi,,desi nu te cunosc decat din poze,,si as vrea sa ajut,,toti spun vb ,,,dar tu ai nevoi si de bani ca sa poti sa te faci bine....ai graija de tine,,te poop..poate alin un pic.....ai grija de tine,,,ca altcineva ,,nu cred,,,,

Anonim spunea...

salut,nu ma cunosti si nu te cunosc personal..insa te-am vazut la nenumarate streetballuri si erai o persoana vesela si cu simtu umorului.vreau sa iti urez multa sanatate si sper sa te faci bine cat mai curand posibil!iti tin pumni!

Anonim spunea...

sal Ghitza ... e aiurea daca bag acum un ":)" ? Frate, nu trebuie sa-ti schimbi atitudinea acum!! De cand te stiu asta esti tu: :) ! Cred ca ar fi superbine sa continui, chiar daca nu e chiar atat de usor... Dar as zice ca totusi ce a fost mai greu a trecut ... adica inceputu iernii care o sa treaca rapid ... o sa fie probabil interventia chirurgicala in primavara ... as zice ca ai sanse mari sa ne rupem capatanile la ultimele sportarena din 2008 :) lenesii sunt alaturi de tine!

textul a fost redactat de yugo cu sprijin puternic din partea lu' valau si fane ! :)

Anonim spunea...

bai ... s-au suparat prietenele noastre ca nu le-am inclus si pe ele intre persoanele care-ti stau alaturi ... pana la vara ... pt ca atunci te descurci singur pe teren prietene !!! deci si corina miki si ioana se roaga pt tine !!! adica semnat lenesii si lenesele!

Anonim spunea...

buna mihaitza,

sunt mirela. mirela goata din facultate. Cea cu care vorbeai tu de desene animate - subiectul meu preferat :) Din nefericire de abia acum am auzit despre ce ti s-a intamplat. imi pare tare rau. Sunt alaturi de tine si voi incerca sa te ajut cum pot mai mult. uite adresa mea de messenger mireille1923@yahoo.com. POate imi trimiti adresa ta si mai chat-uim de facultate si despre ce ni s-a intamplat intre timp. Te pup. Ai mare grija de tine si fi sigur de tot sprijinul meu. te pup. pa pa

Anonim spunea...

Abia astept sa te invat salsa, si sa iesim cu totii la party.... Nu uita ca iti tinem pumnii si ne gandim la tine! Succes pe 24!

Anonim spunea...

Hei, salut! Probabil ai auzit de prea multe ori " nu te cunosc, dar..." Eh si eu as incepe la fel,caci nu te cunosc. Cautam de fapt cu totul altceva pe Google si am gasit povestea ta. Iti urez in continuare atat de multa vointa si speranta in ceea ce faci pe cat ai avut pana acum. Sunt sigura ca te vei face bine . Pana atunci iti doresc sarbatori fericite pline de zambete si dragoste. Succes ! Lavinia.

Anonim spunea...

O sa fie bine! eu te sustin pe blogul meu la Sustin VIATA!
Multa sanatate!

Anonim spunea...

Stiu si eu ce inseamna sa treci prin asta(operatie pe coloanea)!Sa ai curajul de a trece peste tot ca acolo Sus exista inca cineva care TE IUBESTE si iti doreste binele.
Am fost si eu acum 2 ani operat pe coloana[26 noiembrie 2005(prima operatie)+6 decembrie(a doua)] ,stiu ce chin am tras,si ce dureri(2 tije a cate 35 centimeri fiecare,de o parte si alta cu 6 suruburi fiecare)uneori spuneam ca nu mai rezist,dar noroc de prieteni)! In sfarsit totul a trecut si acum sunt un om normal! Multumesc celor care mi-au fost alaturi si mai ales LUI DUMNEZEU!
Am fost operat de Dr.Prof.Petcu Ioan (Iasi) FI curajos si nu exita sa speri ca exista un DUMNEZEU care face nimuni! BAfata si multa Sanatate!

Anonim spunea...

nu te cunosc, insa m a intristat f mult durerea ta. imi dau seama citind despre accidentul tau si a celor care au mai postat aici ca sunt norocoasa. sunt sanatoasa si asta e cel mai important lucru, nu trebuie sa ma plang de lucruri marunte, de mici neplaceri care se rezolva.... Dumnezeu ne ajuta pe toti, El ne cunoaste si niciodata nu ne da mai mult decat putem duce. totul se intampla cu voia Lui, asa a considerat El ca trebuie sa fie.... prin suferinta castigam multe si poate ca si tu vei castiga. iti doresc multa sanatate, rabdare atat tie cat si celor din jurul tau si credinta in ajutorul celui de sus. sarbatori fericite si pline de caldura sufleteasca! ioana (iasi)

KoLaN spunea...

Multa sanatate si noroc!

Anonim spunea...

...stii reclama cu baterii,cand trece linia de sosire bateria Duracelle iar restul raman in urma....?....iti doresc sa fii u bateria kare ajunge la final si sper sa ne anunti si pe noi...sa nu te lasi batut niciodata...promit ca de azi ma rog si eu pentru tine......intodeauna cand te gandesti ca nu mai poti gandeste-te la toti cei care iti sunt alaturi si la acea linie....iti doresc tot ce e mai bun din lumemeriti viata asta mai mult decat o meritam noi care ne plangem din toate prostiile

Anonim spunea...

Buna Mihai! Te rog eu mult sa continui cu acelasi ton optimist. O prietena de-a mea a fost cam in aceeasi situatie ca tine: accident de masina. Cel ce urma sa ii fie sot, dupa o relatie de 8 ani, a murit, impreuna cu mama lui. Ea a fost sigura care a supravietuit in acel accident, cand masina lor a intrat sub un tir. Asta a fost in vara trecuta. I-a fost infinit de greu, si mai greu cand a auzit ca EL a murit. Fix in ziua de Craciun 2006 a inceput sa se poata tine pe picioare. Acum, la un an jumate dupa, si-a revenit aproape complet - atat doar ca il viseaza in continuu pe cel ce trebuia sa ii fie sot si se trezeste mereu plangand. Dar merge inainte. Te rog sa faci la fel. O ai pe Cristina alaturi, familia, prietenii, colegii si noi, necunoscutii, care iti suntem alaturi. Fii tare desi stiu cat e de greu! O sa treci peste toate, ai sa vezi, perioada asta o sa devina amintire! Te imbratisez cu mult drag! Ai incredere in Dumnezeu, te-a lasat in viata cu un motiv!!! Am sa dau linkul blogului tau mai departe!

Anonim spunea...

Acum câteva zile, când mă plimbam pe STRADA VIETII am observat un magazin pe care era scris: “ MAGAZINUL RAIULUI ”. Când am ajuns lângă ea, uşa s-a deschis... Şi până să-mi dau seama am şi intrat. Peste tot erau grupuri de ÎNGERI! Unul din ei mi-a dat un coş şi mi-a spus: ”Fiule, cumpără-ţi tot ce vrei, magazinul are tot ce poate fi de folos unui creştin... Şi tot ce nu vei putea lua azi, vei lua fără grijă mâine”.
Primul lucru pe care l-am luat a fost RĂBDAREA şi după asta IUBIREA, deoarece se găseau pe acelaşi raft. Puţin mai încolo era ÎNŢELEGEREA, aşa că am luat şi din ea; oricând pot avea nevoie de ea... Am mai cumpărat două cutii de ÎNŢELEPCIUNE si două pachete de CREDINŢĂ. Nu am putut lăsa pe raft nici SPIRITUL SFÂNT, deoarece era peste tot... M-am oprit un pic ca să iau TĂRIE şi CURAJ, ştiind că mă vor ajuta din plin pe calea vieţii. Când coşul meu era aproape plin, mi-am dat seama că mai lipseşte IERTAREA şi BINECUVÂNTAREA... Nu am uitat nici de IZBĂVIRE. Era gratis!!! Aşa că am luat o porţie mare din ea: suficient ca să fiu izbăvit şi ca să te izbăvesc şi pe tine! Mă plimbam către casă, ca să-mi plătesc cumpărăturile, crezând că am luat de toate pentru a împlini porunca DOMNULUI … Şi atunci am văzut RUGĂCIUNEA. Şi am pus-o şi pe ea în coşul meu plin.
Ştiam că o voi folosi, de cum voi ieşi de aici... PACEA şi FERICIREA erau pe nişte rafturi mici şi am folosit ocazia ca să iau şi din ele; BUCURIA atârna din tavan, am luat şi un pachet de bucurie.
Când am ajuns la casier am întrebat cât mă costă toate astea? El mi-a răspuns zâmbind: “Du liniştit coşul oriunde duce drumul tău...” Am zâmbit şi eu la rândul meu şi am întrebat din nou: “Dar chiar, cât datorez?" El a zâmbit din nou şi îmi spuse: ”Fiule, nu-ţi face griji! ISUS a plătit pentru tot, cu foarte multă vreme înainte.".

„Vei primi întotdeauna tot ce vei cere, cu credinţă, în rugăciunile tale". (Matei,21:22)


tot ce vei pune in cos si vei imparti si cu altii te vor face mai bogata!!bianca...numai bine!!