miercuri, 12 decembrie 2007

Daca doriti sa revedeti :)

http://antena1.ro/index.php?page=news&subcat=1&id=9114&currentPage=4

Va multumesc pt ajutor!
Pt cuvintele frumoase, pt incurajari, pt donatii!
Sunt un om norocos - am castigat o sumedenie de prieteni :)

7 comentarii:

Anonim spunea...

http://forum.softpedia.com/lofiversion/index.php/t316708.html
Vezi ce poti afla! Multa bafta si sanatate!

Anonim spunea...

esti un om cu adevarat norocos chiar daca viata ti-a jucat o festa.iti scriu cu lacrimi in ochi pt k...te inteleg..oarecum.cel de care eram indragostita in secret...a ramas si el paralizat in urma unui accidend si...din pacate are sanse minime sa-si revina...sunt sigura ca tu vei reusii...viata mai are atatea lucruri pt tine...trebuie sa le descoperi alergand sau dansand in music club

Anonim spunea...

Draga Mihai,

Poate ca acest formular te va ajuta.
Si eu am primit acest mesaj:
CELEBRUL FORMULAR E112 DE CARE AM FOST PRIVATI.

Statul român e complicele boliilor de care nu putem scăpa în ţară . Autorităţile ţin în mâini un formular, intitulat ironic E-112, adică o şansă care ar putea să-i scape pe suferinzi. Formularul ar putea să-i trimită urgent şi ieftin la tratament în străinătate. Însă nu se întâmplă aşa, pentru că statul român se poartă ca şi cum formularul E-112 nici n-ar exista. Doar nişte funcţionari ştiu de ea. Şi nu spun. Nici măcar medicii nu ştiu de salvatorul formular.

Cei care au noroc află de el de la străini. Aşa a putut şi Daniela Paşcovici să-şi salveze copilul, care în România era deja mort. A aflat din Franţa de formularul E-112 şi statul n-a mai avut ce face. A scos banii. Plăteşte parţial tratamentul pentru copil în străinătate. Dacă nu ar fi avut acest formular, femeia ar fi trebuit să plătească 53.000 de euro pe lună.

Informaţia înseamnă putere, se spune. În România, informaţia înseamnă viaţă, crede Mihaela Rădulescu.

Statisticile arată că în România sunt 350.000 de oameni bolnavi de cancer. 4.400 sunt copii, prea mici să aibă buletin. Sunt 350.000 de români care nu ştiu că au o şansă să scape. Milioane de români suferă de alte boli grave şi ele, tratabile în străinătate cu bani de la stat.

STATUL ŢINE ASCUNS UN FORMULAR CARE SALVEAZĂ VIEŢI http://vs04.netstairs.ro/antena3tv/webroot/website/?videoid=8558

Şansa de a te trata în străinătate pe baza asigurării medicale aproape gratis: top-secret!

Atât ministerul Sănătăţii, cât şi Casele de Asigurări de Sănătate nu au mediatizat o informaţie vitală pentru mulţi bolnavi din România: o prevedere europeană permite tratamentul la clinici din străinătate, pe baza asigurării pe care o avem în ţară.Nu mai este o noutate pentru nimeni că sistemul sanitar românesc nu dispune de aparatură performantă sau de diferite tratamente pentru bolnavi. Mulţi s-au trezit în faţa unor medici care ridică din umeri şi le spun că singura lor şansă este X sau Y ţară , care ar avea, atât aparatura necesară, cât şi tratamentul necesar vindecării. Mulţi dintre ei s-au văzut de cele mai multe ori în imposibilitatea de a mai avea o şansă la viaţă sau de a fi nevoiţi să scoată mulţi bani pentru a ajunge în clinicile din străinătate (asta în cazul norocoşilor care şi-au permis). Numai că din momentul în care şi noi ne-am integrat în UE, a apărut şi miraculosul formular E 112. Acesta acordă dreptul la tratament într-un alt stat membru atunci când nu există servicii echivalente în ţara de reşedinţă a pacientului. Formularul-minune există la Casa de Asigurări de Sănătate care, însoţit de analize şi o adresă de la medicul curant prin care se specifică că tratamentul nu poate fi făcut în România, beneficiază de 70 la sută reducere la tratamente şi operaţii în străinătate (conform informaţiilor obţinute din surse). Condiţia de bază este să fii asigurat. Prevederea e veche de zeci de ani în Uniune, iar România beneficiază de ea din ianuarie, o dată cu integrarea. De ce până acum nu a vorbit niciun responsabil din Ministerul Sănătăţii, condus de contabilul Nicolăescu despre acest lucru? Poate că multe vieţi ar fi fost salvate dacă măcar o frază ar fi fost rostită.


PS: te rog sa scrii pe blog care e adresa ta de mail ca sa iti trimit fisierul in format .pdf

Anonim spunea...

Draga Mihai,

O SA SPUN O RUGACIUNE PENTRU CA PACEA SA ITI LUMINEZE SUFLETUL!!!
SUNT SIGUR CA TE VEI FACE BINE SI VOM PUTEA INTR-O ZI SA FREDONAM MELODII IN MUSIC CLUB!!!

Anonim spunea...

Buna Mihai.
Daca as fi Becali, te-as ajuta fara clipire. Din pacate pot sa te ajut numai cu o rugaciune si cu o speranta ca o sa te faci bine.
fii binecuvantat!
Florin

Mire spunea...

bafta multa ,mihai!>:D< si sa ne vedem cu bine la un basket>:D<

Anonim spunea...

in legatura cu formularulE112 e foarte adevarat cea ce spunea cineva inrt-un comentariu adica ca foarte multi romani sint privati de accest drept ptr. ca multi dintre medici nu stiu sau cei de la casile de asigurari de sanatate chiar daca stiu ceva se prefac ca nu stiu.si eu am fost in acceiasi situatie.Adevarul este ca as dori foarte mult sa aflu daca sotul meu ar avea acest drept fiind paraplegic si neputind avea parte de o terapie adecvata in romania.multa bafta in continuare si daca vrei si ai timp iti dau adresa de email al sotuli sa puteti conversa mai mult sotul fiind in acceiasi situatie si fiind interesat de o recuprare in strainatate.adresa e ovi_fizz@yahoo.com sau ID de mess e ovi_fizz.