marți, 27 noiembrie 2007

Scop


Motivul acestui blog este strangerea de fonduri pt tratament
Sponsorizari, donatii - corporate si persoane fizice
Cele mai bune oferte pt tratament le-am gasit in Barcelona-Spania si Graz-Austria. Mai jos gasiti mesajele primite de la sefii celor doua clinici:

1. Institut Guttmann
http://www.guttmann.com/
Barcelona, Espana
Buenos días ,
El Dr. Joan Vidal, jefe de la Unidad de Lesión Medular nos informa, después de valorar los informes aportados que el paciente podría beneficiarse de un programa de Rehabilitación intensiva de la marcha, este consiste en un entrenamiento físico y funcional intensivo mediante sistemas electromecánicos con suspensión parcial del peso corporal, disponemos de sistemas tecnológicos tan innovadores como el Gait‑Training® o el Lokomat®, hoy en día los más modernos del mundo, que tienen el objetivo de potenciar la musculatura infralesional, entrenar la bipedestación y reeducar la marcha en pacientes con lesión medular, daño cerebral adquirido u otras patologías de discapacidad de origen neurológico. Este programa tiene una duración de dos meses. Se puede realizar tanto en régimen de ingreso,coste diario de 300,00 euros, así como en régimen de hospital de día 225,00 euros.
Si están interesado podríamos concertar una primera visita en nuestro Hospital con el Dr. Jesús Benito, medico rehabilitador y especialista en la marcha.Esta consulta podría ser el lunes día 24 de diciembre a las 13:00 horas, deberían traer los informes médicos actualizados.El coste de una primera visita es de 180 euros.
Si desean más información no duden en ponerse en contacto con nosotros.
Atentamente
Servicio de Admisiones
Elena Araujo admissions@guttmann.com

2. Klinik Judendorf
http://www.klinik-judendorf.at/
GRAZ-Austria
Thank you very much for your interest in our rehabilitation clinic . Our clinic is specialised in neurological and orthopaedic diseases. Therefore we are treading al lot of paraplegic ( complete or incomplete) patients. You sent me some information about the neurological and orthopaedic problems. Its very difficult for me to make any prognosis, without the clinical impression of the patient. But for my point of view, the localisation and the short time after the accident makes me a little bit optimistic.
Rehabilitation of Para paretic patients takes a lot of time. I think we have to work for at least 4 to 8 weeks, may be even longer.
About the costs: We are treating paraplegic patients in early periods of rehabilitation only in our inpatient program. Your daily rate is 420€. This rate includes the whole rehabilitation program, the medical treadment. Not included are further investigation and wheelchair etc.
For further information please contact me
Tel 0043/3124/90520/3511
Peter.grieshofer@klinik-judendorf.at
http://www.klinik-judendorf.at/
Sincerely
Prim. Dr. Peter Grieshofer
Medical Director

In concluzie, costul tratamentului se ridica la aprox. 30.000 euro, din care, prin intermediul unui credit, detin cam 30%
In sensul strangerii banilor pt tratament, am deschis un conturi pe numele meu la BRD GSG, Agentia Drumul Gazarului:
RO05BRDE441SV69653304410 usd
RO15BRDE441SV71861794410 eur
RO80BRDE441SV95845684410 ron

5 comentarii:

Anonim spunea...

Roaga-te la DUMNEZEU,sunt convins ca te va ajuta ,nu exista problema fara rezolvare.Solutiile sunt langa noi,de multe ori in noi insine,iti trebuie doar calauza care sa te duca la vindecare .Meriti o viata normala,esti tanar ,lupta dar ai nevoie si de CEL ce ti-a daruit viata EL sigur te va sustine cum a facut-o si pana acum,daca nu avea un plan cu tine nu mai erai in viata.Voi reveni.

misspogany spunea...

Nu stiu care este posibilitatea, dar am auzit de formularul de tratament in Europa(in cazul in care medicii decid ca in Romania nu se poate efectua un tratament la timp, cum e cazul tau. Prin intermediul acestui formular, poti cere sa fii tratat la o clinica de specialitate din Europa, si statul roman va da aceeasi suma pe care ar da-o in tara- respectiv 60% din pretul tratamentului. Nu mai stiu exact, parca E21 e numele formularului, incearca sa vorbesti cu medicii care te-au tratat.
Din pacate eu mijloace financiare nu am...adica as putea da 10-20eur, dar probabil ca nu ar ajuta prea mult. Oricum, avand in vedere ca nu locuiesc in Romania, mi-ar trebui si codul SWIFT pentru a face transferul bancar.
Iti urez multa bafta si vointa, am 27 de ani si stiu ca viata trebuie sa fie frumoasa la aceasta varsta.

Paula

Anonim spunea...

sper din tot sufletul sa reusesti,iar sarbatorile de iarna sa iti ofere cea mai mare bucurie,aceea de a incepe sa mergi si de a reusi la operatie.DUMNEZEU ajuta pe toata lumea!Te rog sa nu te lasi invins,din contra sa lupti!voi reveni...

roxicka spunea...

Iti doresc sa reusesti pt. ca meriti.citind blogul tau mi-am dat seama ca merita sa ma bucur de fiecare clipa de viata.sa iti ajute DUMNEZEU sa reuseti sa te bucuri din nou de viata!!!!!!!!!1

Anonim spunea...

buna ! MA NUMESC REDNIC GAVRIL SI ITI SUGEREZ SA APELEZI LA FUNDATIA DESCHISA DE GIGI BECALI, NU CRED CA O SA RAMAI FARA RASPUNS FAVORABIL. FII TU INSUTI !!!