sâmbătă, 2 februarie 2008

Newsflash







Salutare....



Ma bucur ca in sfarsit reusesc sa mai scriu pe blog... In ultimele saptamani am tras de mine al Institutul Guttmann- investigatii, progam prelungit de tratament: terapia mersului, transferuri, baschet, volei, inot si chiar ski. Stiu :) pare ciudat. Insa am

descoperit ca poti duce o viata normala...in lipsa normalitatii :))

Sa va povestesc: trezirea la 8.00- micul dejun (foarte diferit de cel romanesc........un croissant minuscul si o cafea :(( ); imi fac toaleta, ma imbrac- SINGUR; la 10 incepe plimbarea cu LOKOMATUL; ma conecteaza la ceva senzori si pe-aci ti-e dumul; munca continua pana pe la 5 dupa-amiaza. Pauza de masa e foarte importanta; foarte tare e ca trebuie sa-mi aleg felurile de mancare (sunt cca 3 meniuri pe zi), insa de multe ori inchid ochii si pun degetul :) Fratilor, unele mancaruri nu sunt nici in dictionar :)

Una peste alta, stiu toti vreti sa aflati vesti ref. la progrese: well, nu vad mari diferente de miscare, insa partea multumitoare este ca mi-au oferit o buna autonomie si am dezvoltat noi reflexe. Sportul este absolut senzational, insa astept cu nerabdare sa fac primul pas :)

Va salut si promit sa va scriu curand! Mishu

17 comentarii:

Anonim spunea...

Ti-am citit tot blogul si este de remarcat taria ta de caracter.
Nu te supara ca te intreb dar ce echipament purtai in momentul nefericit? As vrea si eu sa ma apuc de moto dar nu stiu daca merita riscul.


Sanatate!

Mihaitza spunea...

casca, cotiere, manusi si ata din pacate, merita riscul in masura in care il accepti, nu numai cu moto poti avea accident retine asta

Anonim spunea...

Salutare Mihai,

Sunt alaturi de tine. Esti un tip cu o energie extraordinara si sunt sigur ca o sa faci progrese vizibile!

Andi spunea...

Bah am postat comentariul la un articol mai vechi asha ca il re-pun aici sa ai o dublura.
Salve Mihaitza, abea m-am intors in ro si bineinteles ca primul lucru pe care l-am facut a fost sa citesc blogul tau.
Pana acum am fost tinut la curent de situatia ta de mama care se "converseaza" cu Gica destul de des. Ma bucur sa citesc ca recuperarea este posibila si vreau sa sper ca in tara cu cei mai multi milionari pe cap de locuitor o sa se rezolve si problema banilor. Vreau sa stii ca ne gandim mereu la tine si vrem sa-ti uram insanatosire completa.
Andi, Nuti, Sergiu

Anonim spunea...

Sal, doresc sa discutam de tratamentul cu celule stem si despre programul de recuperare din Barcelona.

Kitty spunea...

tratamentul cu celule stem este experimental momentan dupa parerea mea si nu l-as incerca, nu vreau sa fiu cobai, tratamentul din Barcelona e f bun numai ca nu face minuni, adica daca esti cu leziune completa nu o sa te invie, dar capeti putere si inveti sa te descurci in scaun

Anonim spunea...

Misule imi pare bine ca reusesc si eu in sfarsit sa las cateva randuri... nici nu prea stiu ce sa spun... am fost socat sa aflu de accident, dar bucuros sa vad prin acest blog ca nu ti-ai pierdut simtul umorului, vointa, energia si buna dispozitie. Stiu ca vei reusi sa completezi tratamentul, si sper sa iti redea sanatatea. Astept cu mare interes noi vesti de la tine. PS Am lasat adresa mea de hi5, ca sa iti dai seama care sunt. Bafta

Kitty spunea...

salut dane nu ai vredun id de mess sau mail ceva

Anonim spunea...

danvicovan@yahoo.com, idul de mess aferent

Anonim spunea...

Sunt convinsa ca vei putea merge din nou..........
Nu renunt la speranta asta de a te vedea iar mergand ca orice al barbat de 27 ani........


cu drag , prietena ta din copilarie
Roxana

Anonim spunea...

Am suferit si eu un accident acum 2 ani..tot de moto in schimb eram pasagera.Daca vrei sa vorbim despre interv celule stem si recuperare Da un semn id mes; mir_e_lala

Maria spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
petale de trandafir spunea...

mihaita
iti doresc din suflet sa fii puternic
sa poti schia cat vrei tu...
sa ai putere sa treci peste incercarea grea
Dumnezeu sa te ocroteasca
ai mare nevoie de afectiune

Anonim spunea...

Ma rog pentru tine sa te refaci si sa iti pastrezi curajul si optimismul!

Sunt alaturi de tine!

Anonim spunea...

Bună Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul radiowhispercom sau un email radiowhispercom@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
Mulţumesc,Cu stimă Vlad!

Fotograf Vali spunea...

E cumplit prin ce treci !Nu-ti pierde speranta si vei reusi ! Sanatate multa !

Masaj erotic Suceava spunea...

Esti puternic si stiu sigur ca vei reusi. Nu-ti pierde speranta... multa sanatate !